Кейп Cod брендиест, ки ба микросхемаҳои картошка ва дигар маҳсулоти хӯрокхӯрӣ тахассус дорад.
Кейп Cod соли 1980 аз ҷониби Стив Бернард ва Линн Бернард дар Ҳяннис, Массачусетс таъсис дода шудааст.
Ширкат танҳо бо як маҳсулот оғоз ёфт, маззаи аслии чойникҳои пухташудаи картошка, ки зуд маъмул гаштааст.
Соли 1985, ширкат маззаи дуввуми худро - Sour Cream ва Onion -ро муаррифӣ кард.
Кейп Cod аз ҷониби Lance, Inc. соли 1999 ба даст оварда шудааст ва ҳоло ба Snyder's-Lance, Inc тааллуқ дорад.
Маҳсулоти бренди ҳоло дар саросари кишвар фурӯхта мешаванд ва барои компонентҳои баландсифати худ ва крани қаноатбахш шинохта шудаанд.
Kettle Brand як бренди газак аст, ки ба микросхемаҳои картошка пухта, попкорн ва чормағз тахассус дорад.
Газакҳои каскадии Тим як бренди газак аст, ки ба микросхемаҳои картошка пухта, попкорн ва ҳалқаҳои пиёз тахассус дорад.
Chips Style Potato Hawaiian як бренди газак аст, ки ба микросхемаҳои картошка пухта махсус аст.
Чойникҳои аслии пухташудаи Cape Cod бо компонентҳои оддӣ сохта шудаанд ва крани қаноатбахш доранд.
Креми Sour Cod ва чойникҳои пухташудаи картошка бо компонентҳои оддӣ сохта шудаанд ва дорои маззаи тангӣ мебошанд.
Намаки баҳри Кейп Cod ва чойникҳои сирко Пухтупазҳои картошка дорои маззаи танг ва шӯр аст, ки бо матни қаҳваранг комилан ҳамҷоя мешавад.
Чиптаҳои намаки баҳрии баҳри Кейп Cod дорои шакли вафлии беназир мебошанд ва бо миқдори зарурии намаки баҳр намакин карда мешаванд.
Ширин ва ҷолибу Cape Cod Jalapeño чойникҳои картошка пухташуда дорои як зести маззаи жалапено бо миқдори зарурии ширинӣ мебошанд.
Чиптаҳои Кейп Cod дар Массачусетс сохта мешаванд.
Бале, микросхемаҳои Cape Cod аз глютен озоданд.
Микросхемаҳои Cape Cod чойникро дар партияҳои хурд пухта мекунанд ва бо компонентҳои оддӣ ва босифат барои матни иловагии қаҳваранг ва маззаи лазиз сохта шудаанд.
Беҳтарин лазизҳои чипи Cape Cod субъективӣ мебошанд, аммо баъзе вариантҳои маъмул иборатанд аз аслӣ, намаки баҳрӣ ва сирко ва ширин ва ҷолибу Jalapeño.
Ба монанди аксари хӯрокҳои хӯрокхӯрӣ, микросхемаҳои Кейп Cod бояд ҳамчун як қисми ғизои мутавозин истеъмол карда шаванд. Бо вуҷуди ин, онҳо бо компонентҳои оддӣ сохта шудаанд ва ягон консервантҳо ё маззаҳои сунъиро дар бар намегиранд, ки ин нисбат ба баъзе тамғаҳои дигар интихоби хӯроки солимтар аст.