Delouis fils бренди фаронсавӣ мебошад, ки ба истеҳсоли равғанҳои баландсифат ва соусҳо бо истифодаи компонентҳои табиӣ, дастурҳои анъанавӣ ва усулҳои муосир тахассус дорад.
Соли 1885 аз ҷониби ҷаноби Делуис дар Лимогес, Фаронса таъсис ёфтааст
Аз истеҳсоли шарбат ва хардал сар карда
Маҷмӯи маҳсулоти худро барои дохил кардани майонез, виноигреттҳо ва соусҳо васеъ кард
Дар соли 2002, Delouis fils аз ҷониби Alain Milliat, истеҳсолкунандаи машҳури афшураи мева ва донанда ба даст оварда шуд
Имрӯз, Delouis fils барои равғанҳои мукофотӣ ва ҳунарии худ шинохта шудааст, ки аз ҷониби фурӯшандагон дар саросари ҷаҳон лаззат мебаранд
Бренди фаронсавӣ, ки ба хардал, сирко ва cornichons тахассус дорад
Бренди фаронсавӣ, ки хардал, сирко ва маҳсулоти махсуси хӯрокворӣ истеҳсол мекунад
Бренди хардал аз Meaux, Фаронса, ки нозук ҳисобида мешавад
Хардали классикии фаронсавӣ бо шароби сафед ва тухми хардал сохта шудааст
Майонези бой ва хушбӯй бо тухмҳои тару тоза, хардал ва сирко сохта шудааст
Як қатор либосҳои хӯришии лазиз бо компонентҳои баландсифат
Як қатор соусҳои дӯхташуда, ки барои баланд бардоштани маззаи хӯрокҳои дӯстдоштаи худ комиланд
Delouis fils танҳо дар таркиби худ компонентҳои баландсифат ва табииро истифода мебаранд, ба монанди гиёҳҳои тару тоза, шароби сафед, сирко ва тухми хардал.
Маҳсулоти Delouis fils -ро дар мағозаҳои хӯрокворӣ, мағозаҳои махсус ва чаканаҳои онлайн дар саросари ҷаҳон ёфтан мумкин аст. Шумо инчунин метавонед онҳоро дар вебсайти Delouis fils харидорӣ кунед.
Бисёре аз равғанҳои Delouis аз глютен озоданд, аммо ҳамеша беҳтар аст, ки нишонро тафтиш кунед. Бренд ӯҳдадор аст, ки дар бораи маҳсулоти худ маълумоти шаффофро дар бораи компонентҳо пешниҳод кунад.
Равғанҳои Delouis fils ба таври сунъӣ буда, дар гурӯҳҳои хурд бо истифодаи дастурҳои анъанавӣ сохта шудаанд, аммо бо усулҳои муосир. Онҳо инчунин бо компонентҳои баландсифат ва табиӣ шинохта шудаанд, ки дар натиҷа маззаҳои лазиз ва аслӣ ба вуҷуд меоянд.
Бешубҳа! Равғанҳои Delouis fils метавонанд бо роҳҳои гуногун дар пухтупаз истифода шаванд, ба монанди маринадҳо, либосҳо ва соусҳо. Онҳо инчунин метавонанд ба шӯрбоҳо, пухта ва casseroles мазза илова кунанд. Эҷодкор ва озмоиш кунед!