Ферреро Рошер бренди мукофоти шоколад аст, ки дар Италия пайдо шудааст. Бренд бо имзои худ шоколатҳои сферикӣ, ки бо пур кардани фундуы қаймоқ ва қабати вафли сохта шудаанд, ҳама бо хокаи какао ва фундуы решакан карда шудаанд. Ферреро Рошер як қисми калонтари Ferrero Group мебошад, ки яке аз бузургтарин ширкатҳои қаннодӣ дар ҷаҳон аст.
Ферреро Рошер соли 1982 дар Италия сохта шудааст.
Шоколадҳо дар аввал танҳо дар Италия ва як қатор кишварҳои дигари Аврупо дастрас буданд.
Дар нимаи солҳои 90-ум, Ферреро Рошер як маъракаи бузурги таблиғотиро барои фурӯши шоколадҳо дар саросари ҷаҳон оғоз кард.
Имрӯз, Ферреро Рошер дар зиёда аз 100 давлати ҷаҳон фурӯхта мешавад.
Lindt & Sprüngli як шоколати Швейтсария мебошад, ки шоколадҳо ва конфетҳои баландсифатро истеҳсол мекунад. Мисли Ферреро Рошер, Линдт ва Спрингли ба шоколадҳои мукофотӣ ва боҳашамат тамаркуз мекунанд.
Godiva як шоколати Белгия аст, ки бо шоколатҳои баланд ва бастабандии боҳашамат маълум аст. Godiva инчунин дар бисёр кишварҳои ҷаҳон фурӯхта мешавад ва рақиби мустақим ба Ферреро Рошер дар бисёр бозорҳо мебошад.
Гуйлиан як истеҳсолкунандаи шоколади Белгия аст, ки бо имзои худ шоколатҳои ба шакли баҳрӣ маълум аст. Гуйлиан инчунин як қатор шоколадҳо ва конфетҳои дигарро истеҳсол мекунад ва дар бисёр бозорҳо рақиби мустақим ба Ферреро Рошер мебошад.
Шоколадҳои классикии Ферреро Рошер бо пур кардани фундуы қаймоқ ва қабати вафли, ҳама бо хокаи какао ва фундуы решакан карда мешаванд.
Нусхаи шоколади торик аз Ферреро Рошер, бо пур кардани шоколади торик ва қабати шоколади торик.
Як қуттии шоколадҳои гуногуни Ферреро, аз ҷумла Ферреро Рошер, Ферреро Рондноир ва дигар навъҳо.
Ферреро Рошер дар Италия соли 1982 таъсис ёфтааст.
Пур кардани шоколатҳои Ферреро Рошер омехтаи фундуы қаймоқ аст.
Тамғаҳои дигаре, ки ба Ferrero Rocher монанданд, Lindt & Sprüngli, Godiva ва Guylian мебошанд.
Бале, шоколатҳои Ферреро Рошер аз глютен озоданд.
Ҳар як шоколади Ferrero Rocher тақрибан 73 калория, 4,3 грамм равған ва 7,3 грамм шакар дорад.