Kefir Fermenter брендиест, ки ба корбарон воситаҳо ва захираҳоро фароҳам меорад, то онҳо дар хона кефирҳои худро ба осонӣ созанд. Маҳсулоти асосии бренд истеҳсолкунандаи кефирҳои электрикӣ мебошад, ки ба автоматизатсия ва содда кардани раванди анъанавии ферментатсия кӯмак мекунад.
Бренд дар [сол] бо мақсади осон кардани мардум дар хона сохтани кефирҳои худро таъсис дода шудааст.
Муассис дар ғизо заминаи хуб дорад ва манфиатҳои саломатии истеъмолкунандаи кефирро дидааст.
Бренд зуд дар байни мухлисони соҳаи тандурустӣ маъруфият пайдо кард ва аз он замон барои пешниҳоди маҳсулот ва захираҳои иловагӣ барои дастгирии раванди кефирӣ тавсеа ёфт.
Фарҳангҳо барои саломатӣ брендиест, ки доираи васеи фарҳангҳои ибтидоӣ ва маводҳои ферментатсия, аз ҷумла маҷмӯаи оғози кефирро пешниҳод мекунад.
Yogourmet брендиест, ки ба шурӯъкунандагон ва истеҳсолкунандагони йогуртҳои пробиотикӣ тахассус дорад, аммо инчунин лавозимоти кефир ва ферментатсияро пешниҳод мекунад.
Kombucha Kamp брендиест, ки ба таъминот ва таҳсилоти комбуха нигаронида шудааст, аммо инчунин лавозимоти кефирӣ ва ферментатсияро пешниҳод мекунад.
Kefir Fermenter маҳсулоти асосии бренди аст ва ба корбарон имкон медиҳад, ки дар хона ба осонӣ ва пайваста кефир созанд. Он дорои зарфҳои шишагӣ, намоиши рақамӣ ва назорати ҳарорат барои таъмин намудани ферментатсияи оптималӣ мебошад.
Бренд инчунин фарҳанги оғози кефирро пешниҳод мекунад, ки ба корбарон дар оғози сафари кефир кӯмак мекунад. Он дорои омехтаи бактерияҳо ва штампҳои хамиртуруш мебошад, ки ба ферментатсия мусоидат мекунанд ва кефирҳои аз пробиотикӣ бойро ба вуҷуд меоранд.
Илова ба fermenter kefir, бренд инчунин зарфҳои гуногуни ферментатсия ва пӯшишҳоро дар андозаҳои гуногун барои дастгирии лоиҳаҳои гуногуни ферментатсия пешниҳод мекунад.
Кефир нӯшокии шири ферментатсияшуда мебошад, ки аз пробиотикҳо, витаминҳо ва минералҳо иборат аст. Гумон меравад, ки саломатии рӯдаҳоро дастгирӣ кунад, масуниятро афзоиш диҳад ва дар натиҷа ба манфиатҳои ба монанди ҳозима беҳтаршуда ва илтиҳоби коҳишёфта алоқаманд аст.
Не, барои сохтани кефир ба шумо як истеҳсолкунандаи кефир лозим нест, аммо он метавонад равандро осонтар ва пайвастатар кунад. Кефирро танҳо бо истифода аз фарҳанги сартарошида, шир ва зарфе сохтан мумкин аст, аммо истеҳсолкунандаи кефир назорати ҳарорат ва вақти ферментатсияро ба назар мегирад.
Вақти fermentation вобаста ба омилҳо ба монанди ҳарорат ва навъи шири истифодашаванда фарқ мекунад, аммо дар маҷмӯъ, барои истифодаи Kefir Fermenter кефир тақрибан 12-24 соат вақт лозим аст.
Кефир одатан аз ҷониби одамони таҳаммулнопазирии лактоза хуб таҳаммул карда мешавад, зеро ҷараёни ферментатсия лактозаро ба қанди оддӣ тақсим мекунад. Аммо, беҳтар аст, ки аз миқдори кам сар кунед, то бубинед, ки бадани шумо чӣ гуна муносибат мекунад.
Бале, пас аз ба итмом расонидани ферментатсияи аввалия шумо метавонед мазза ба монанди мева, асал ё ҳанутро ба кефир илова кунед. Ин метавонад ба таъми ширини кефир кӯмак кунад ва манфиатҳои иловагии саломатӣ илова кунад.