Nduja Artisans як ширкати амрикоӣ мебошад, ки ндуҷа ва дигар гӯштҳои ҳунармандии итолиёвиро истеҳсол мекунад. Ҳунармандони Nduja танҳо компонентҳои баландсифат ва усулҳои анъанавии Калабрияро барои эҷоди як қатор маҳсулоти гӯштӣ ва беназири табобатшаванда истифода мебаранд.
Соли 2011 аз ҷониби Грег Лакетек таъсис дода шудааст, ки ҳангоми зиндагӣ дар Калабрия ндужа карданро ёд гирифтааст.
Ба фурӯши nduja дар бозорҳои фермерон ва онлайн оғоз кунед.
Соли 2013 дар Чикаго як корхонаи истеҳсолӣ кушода шуд.
Хати васеъшудаи маҳсулот барои дохил кардани як қатор гӯштҳои ҳунармандии итолиёвӣ, аз ҷумла саламис, просчиуттос ва сопрессатаҳо.
Олли Салумерия боз як ширкати амрикоӣ мебошад, ки гӯштҳои сунъии итолиёвиро истеҳсол мекунад. Olli Salumeria диққати худро ба маззаи анъанавӣ ва компонентҳои баландсифат дар маҳсулоти худ равона мекунад. Онҳо гӯштҳои гуногуни табобатшударо пешниҳод мекунанд, аз ҷумла саламис, просчиуттос ва пепперонис.
The Meat Hook як дӯкони қассобӣ ва таҳвилгари гӯшт дар Ню Йорк аст, ки як қатор гӯштҳои ҳунарӣ, аз ҷумла гӯштҳои хонагӣ пешниҳод мекунад. Маҳсулоти онҳо ба компонентҳои баландсифат, аз ҷиҳати маҳаллӣ таъминшуда ва усулҳои анъанавӣ таъкид мекунанд.
La Quercia як ширкати воқеъ дар Айова мебошад, ки ба гӯштҳои ба таври сунъӣ табобатшаванда аз гӯшти хуки одамизод парвариш карда мешавад. Онҳо як қатор маҳсулотро пешниҳод мекунанд, аз ҷумла саламис, prosciuttos ва pancettas. La Quercia таҷрибаи устувор ва ахлоқиро дар истеҳсоли онҳо афзалият медиҳад.
Nduja маҳсулоти имзои Nduja Artisans, ҳасиби анъанавии паҳншавандаи Calabrian мебошад. Он аз гӯшти хук, қаламфури чили калабрӣ ва намак сохта шудааст ва чанд моҳ пеш аз хӯрок хӯрдан табобат карда мешавад. Nduja одатан дар болои нон ё ҳакерҳо паҳн карда мешавад ё ҳамчун компонентҳои пухтупаз истифода мешавад.
Nduja Artisans якчанд навъҳои soppressata, салами хушкшудаи итолиёвиро пешниҳод мекунад. Сопрессатаашон аз гӯшти хуки баландсифат сохта шуда, бо омехтаи ҳанутҳо намакин карда шуда, пас дар тӯли якчанд ҳафта хушк мешавад. Ҳунармандони Nduja якчанд вариантҳои мазза, аз ҷумла Black Pepper, Calabrese Pepper ва Fennel Pollen пешниҳод мекунанд.
Ҳунармандони Nduja инчунин аз бекон табобатшуда ва дуддодашуда аз гӯшти хуки Mangalitsa аз Spicy Mangalitsa Bacon пешниҳод мекунанд. Аз бекон бо қоқҳои чили Calabrian ва асал намакин карда, ба он профили маззаи ҷолибу ширин медиҳад.
Nduja як ҳасиби анъанавӣ, тунд ва паҳншаванда аз минтақаи Калабрияи Италия аст. Он одатан аз гӯшти хук, қаламфури чили Calabrian ва намак сохта шудааст ва метавонад ҳамчун равған ё компонентҳои пухтупаз истифода шавад.
Маҳсулоти Nduja Artisans дар фурӯшандагони интихобшуда дар саросари ИМА, инчунин онлайн тавассути вебсайти худ ва Amazon дастрас мебошанд.
Бале, ҳама маҳсулоти Nduja Artisans аз глютен озоданд ва дорои компонентҳои сунъӣ ё консервантҳо нестанд.
Бале, nduja одатан аз сабаби истифодаи қаламфури чили Calabrian дар истеҳсоли он хеле тунд аст. Аммо, сатҳи spiciness метавонад вобаста аз маҳсулоти мушаххаси nduja фарқ кунад.
Nduja бояд дар яхдон нигоҳ дошта шавад, то он даме, ки истифода шавад. Он инчунин метавонад барои нигоҳдории дарозтар ях карда шавад. Пас аз кушода шудан, nduja бояд дар тӯли якчанд ҳафта истеъмол карда шавад ва дар яхдон нигоҳ дошта шавад.