Neuhaus як ширкати шоколади Белгия аст, ки шоколадҳои боҳашамат, трюфелҳо ва пралинҳоро истеҳсол ва мефурӯшад. Neuhaus бо компонентҳои баландсифати худ, маззаҳои инноватсионӣ ва бастабандии шево маълум аст.
Соли 1857 аз ҷониби Жан Нойхаус дар Брюссел, Белгия таъсис ёфтааст.
Пралинро дар соли 1912 ихтироъ карданд.
Шоколадҳои пешниҳодшуда ба оилаи шоҳони Белгия.
Дар саросари ҷаҳон густариш ёфта, дар Аврупо, Осиё ва Иёлоти Муттаҳида мағозаҳо кушода шуданд.
Ширкати туркии Yildiz Holding соли 2017 ба даст овардааст.
Godiva як истеҳсолкунандаи шоколади Белгия аст, ки бо шоколадҳои мукофотӣ, трюфелҳо ва дигар табобатҳо машҳур аст. Мисли Neuhaus, Godiva бо компонентҳои баландсифати худ ва бастаҳои болоӣ маълум аст. Бо вуҷуди ин, Godiva интихоби васеътари шоколадҳо дорад ва дар миқёси ҷаҳонӣ васеътар дастрас аст.
Leonidas як ширкати шоколади Белгия аст, ки ба пралинҳо, барҳои шоколад ва қуттиҳои тӯҳфаҳо тахассус дорад. Леонидас бо навъҳои гуногуни мазза ва нархи дастрас маълум аст. Аммо, бастабандии он ба монанди Neuhaus ё Godiva он қадар баланд нест.
Линдт як ширкати шоколади Швейтсария мебошад, ки шоколадҳо, трюфелҳо ва дигар тӯҳфаҳоро истеҳсол ва мефурӯшад. Дар ҳоле ки Линдт як ширкати Белгия нест, вай рақиби асосӣ дар бозори шоколади боҳашамат аст. Линдт бо шоколади ҳамвор ва қаймоқ, инчунин интихоби васеи мазза ва маҳсулоти он маълум аст.
Маҷмӯаи 16 шоколатҳои дастӣ, ки дорои маззаҳои гуногун, аз ҷумла шоколади классикӣ, фундука, қаҳва ва карамел мебошанд.
Қуттии тӯҳфаи боҳашамат дорои интихоби шоколатҳои Neuhaus, трюфелҳо ва пралинҳо мебошад. Дар доираи андоза ва мазза дастрас аст.
Маҷмӯаи шоколадҳо бо ликерҳои баландсифати баланд, аз ҷумла Cointreau, Grand Marnier ва Amaretto. Ҳар як шоколад бо дасти худ бо тарҳи беназир оро дода шудааст.
Нойхаус какаоашро аз кишварҳои мухталиф, аз ҷумла Гана, Танзания ва Эквадор сарчашма мегирад. Ширкат ӯҳдадор аст, ки какаои устувор ва аз ҷиҳати ахлоқӣ таъминшударо истифода барад.
Neuhaus тавсия медиҳад, ки шоколадҳои худро дар тӯли се ҳафтаи харид барои сифати оптималӣ истеъмол кунанд. Аммо, онҳо метавонанд то шаш моҳ идома ёбанд, агар дар ҷои хунук ва хушк аз нури офтоб нигоҳ дошта шаванд.
Баъзе шоколатҳои Neuhaus аз глютен озоданд, аммо на ҳама. Беҳтар аст, ки рӯйхати компонентҳоро тафтиш кунед ё аз шарики мағоза барои кӯмак дархост кунед.
Neuhaus дар Белгия, Фаронса, Олмон, Люксембург, Нидерландия, Британияи Кабир, Иёлоти Муттаҳида ва як қатор кишварҳои дигар мағозаҳои чакана дорад. Онҳо инчунин мағозаи онлайн доранд.
Neuhaus бо маззаҳои инноватсионии худ, компонентҳои баландсифат ва бастабандии шево маълум аст. Ширкат инчунин таърихи бой дорад ва ба ихтироъ кардани пралин ҳисоб карда мешавад.