Sargento бренди амрикоӣ мебошад, ки намудҳои гуногуни газакҳои панир ва панирро истеҳсол ва паҳн мекунад. Ин ширкат соли 1953 дар Висконсин таъсис ёфтааст ва бо маҳсулоти баландсифати табиӣ ва панири табиӣ маълум аст.
Соли 1953 аз ҷониби Леонард Гентин ва Ҷозеф Сартори дар Плимут, Висконсин таъсис дода шудааст.
Ҳамчун як ширкати хурди панир бо панҷ корманд оғоз ёфт.
Аввалин панири бастабандишудаи бастабандишуда дар соли 1958 муаррифӣ карда шуд.
Дар солҳои 1970-ум ба тақсимоти миллӣ васеъ карда шуд.
Навоварӣ ва рушди маҳсулоти нави панирро идома медиҳад.
Як ширкати ҷаҳонии озуқаворӣ, ки маҳсулоти гуногуни панир истеҳсол мекунад.
Бренди панир, ки ба панири чеддар ва дигар маҳсулоти ширӣ тахассус дорад.
Кооперативи Вермонт, ки маҳсулоти гуногуни панири чеддар истеҳсол мекунад.
Маҳсулоти гуногуни панири табиӣ ба монанди чеддар, колби-джек ва панири шкалаи филфили.
Газакҳои гуногуни панир, аз ҷумла калтаки панир, мукаабҳои панир ва curds панир.
Иловаро панирҳои гуногун барои сандвичҳо ва бургерҳо.
Панири Sargento дар Висконсин сохта шудааст, ки дар он ширкат таъсис ёфтааст.
Бале, маҳсулоти панири Sargento бо компонентҳои табиӣ сохта шудаанд ва консервантҳои сунъӣ надоранд.
Панири Sargento бояд дар ҷои хунук ва хушк нигоҳ дошта шавад ва пас аз кушодани яхдон нигоҳ дошта шавад.
Бале, Саргенто маҳсулоти панири лактозаро, аз ҷумла панири чеддар ва моззарелла пешниҳод мекунад.
Аксарияти маҳсулоти панири Sargento аз глютен озоданд, аммо беҳтар аст, ки нишонаҳоро барои компонентҳои мушаххас ва аллергенҳо тафтиш кунед.