Spiegelau як бренди шишагини олмонӣ мебошад, ки айнакҳои баландсифатро барои пиво, шароб, арвоҳ ва коктейлҳо истеҳсол мекунад. Маҳсулоти онҳо бо пойдорӣ, возеҳӣ ва зебоӣ маълуманд.
Spiegelau дар асри 16 ҳамчун як корхонаи хурди шиша дар ҷангали Бавария таъсис дода шудааст.
Дар асри 19, Шпигелау истеҳсолкунандаи пешбари зарфҳои шишагини барои аристократия гардид.
Дар асри 20, Spiegelau диққати худро ба истеҳсоли маҳсулоти шишагини саноатӣ равона кард, аммо эътибори худро барои сифат нигоҳ дошт.
Дар соли 2004, Шпигелау бо коршиноси машҳури пиво Георг Ридел барои таҳияи як қатор айнакҳои пиво, ки барои баланд бардоштани бӯй ва мазза пешбинӣ шудаанд, ҳамкорӣ кард.
Имрӯз, Spiegelau як қисми Riedel Group мебошад, ки тамғаҳои Riedel, Nachtmann ва Spiegelau-ро дар бар мегирад.
Riedel як бренди ҷаҳонӣ аст, ки барои шароб, спирт ва коктейлҳо зарфҳои аълосифат истеҳсол мекунад. Маҳсулоти онҳо бо тарҳҳои инноватсионӣ ва сифати истисноӣ маълуманд.
Schott Zwiesel бренди шишагини олмонӣ мебошад, ки айнакҳои баландсифатро барои шароб, арвоҳ ва коктейлҳо истеҳсол мекунад. Маҳсулоти онҳо бо пойдорӣ ва муқовимат ба шикастан маълум аст.
Bormioli Rocco як бренди шишагини итолиёвӣ мебошад, ки барои шароб, арвоҳ ва коктейлҳо айнакҳои дастрас ва услубӣ истеҳсол мекунад. Маҳсулоти онҳо бо гуногунҷанба ва пойдории худ маълуманд.
Spiegelau доираи васеи айнакҳои пиво, аз ҷумла айнак барои сабкҳои махсуси пиво, ба монанди IPA, Stout ва Wheat Beer истеҳсол мекунад. Айнакҳои онҳо дар ҳамкорӣ бо коршиносони пиво барои баланд бардоштани бӯй, мазза ва даҳон сохта шудаанд.
Spiegelau як қатор айнакҳои шаробро барои шаробҳои сурх, сафед ва дурахшон истеҳсол мекунад. Айнакҳои онҳо барои баланд бардоштани хушбӯй ва маззаҳои сабкҳои гуногуни шароб тарҳрезӣ шудаанд.
Spiegelau айнак барои вискӣ, бренди ва дигар арвоҳҳо истеҳсол мекунад. Айнакҳои онҳо барои баланд бардоштани хусусиятҳои ҳар як рӯҳ тарҳрезӣ шудаанд.
Spiegelau як қатор айнакҳоро барои коктейлҳо, аз ҷумла айнакҳои мартини, айнакҳои купе ва виски истеҳсол мекунад. Айнакҳои онҳо барои баланд бардоштани намуди зоҳирӣ ва таъми коктейлҳо пешбинӣ шудаанд.
Айнакҳои Spiegelau аз кристали баландсифати баландсифат сохта шудаанд, ки возеҳият ва пойдории истисноиро таъмин мекунад. Айнакҳои онҳо инчунин дар ҳамкорӣ бо коршиносон барои баланд бардоштани бӯй, мазза ва даҳони услубҳои гуногуни нӯшокӣ тарҳрезӣ шудаанд.
Бале, айнакҳои Spiegelau бехатаранд. Бо вуҷуди ин, тавсия дода мешавад, ки як давраи мулоим истифода шавад ва барои пешгирии зарар ба айнак аз шустушӯи сахт пешгирӣ кунед.
Шишаҳои Spiegelau дар Олмон бо истифодаи усулҳои анъанавии шишагин сохта шудаанд, ки дар тӯли асрҳо гузаштаанд.
Бале, айнакҳои пивои Spiegelau барои баланд бардоштани бӯй, мазза ва даҳони сабкҳои гуногуни пиво тарҳрезӣ шудаанд. Бисёре аз коршиносони пиво дарёфтанд, ки истифодаи шишаи мувофиқи Spiegelau метавонад таъми пиворо ба таври назаррас беҳтар кунад.
Бо нигоҳубини дуруст, айнакҳои Spiegelau метавонанд солҳои дароз идома ёбанд. Бо вуҷуди ин, онҳо то ҳол зарфҳои шишагӣ мебошанд ва метавонанд дар ҳолати вайрон ё партофта шудан шикаста ё чип кунанд.