Belgioioso як ширкати панири оилавӣ мебошад, ки ба таҳияи панирҳои итолиёвӣ тахассус дорад. Маҳсулоти онҳо бо компонентҳои табиӣ ва усулҳои анъанавӣ барои таъмини сифат ва ҳаққонияти баланд сохта шудаанд.
Соли 1979 аз ҷониби Эррико Ориккио таъсис ёфтааст, ки ба Иёлоти Муттаҳида аз Италия бо майли тайёр кардани панир муҳоҷират кардааст
Дар ибтидо ҳамчун як амалиёти хурд дар бинои ба иҷора гирифташуда дар Висконсин, ИМА оғоз ёфт
Соли 1993 истеҳсолотро бо як иншооти муосиртарин васеъ кард
Дар айни замон, Belgioioso яке аз калонтарин ширкатҳои хусусии панир дар Иёлоти Муттаҳида мебошад.
Саргенто як ширкати панир аст, ки панир, газакҳо ва компонентҳои гуногунро барои хӯрок истеҳсол мекунад. Соли 1953 дар Висконсин таъсис ёфта, онҳо аз он замон васеъ шуданд, то бисёр маҳсулоти панирро дар саросари кишвар пешниҳод кунанд.
Kraft Foods як ширкати хӯрокворӣ мебошад, ки як қатор маҳсулот, аз ҷумла панир истеҳсол мекунад. Соли 1903 дар Иллинойс таъсис ёфта, онҳо ба як ширкати умумиҷаҳонӣ табдил ёфтанд, ки маҳсулоти зиёде дар мағозаҳо дар саросари ҷаҳон мавҷуданд.
Tillamook як кооперативи ширӣ мебошад, ки панир, равған, яхмос ва йогурт истеҳсол мекунад. Соли 1909 дар Орегон таъсис ёфта, онҳо то ҳол ба деҳқононе тааллуқ доранд, ки шири худро парвариш мекунанд ва онро ба Тилламук медиҳанд.
Панири сахт ва пиронсол бо маззаи тез ва чормағз, ки дар таомҳои Италия васеъ истифода мешавад.
Панири мулоим ва ҳалим, ки дар хӯрокҳои Италия маъмул аст ва аксар вақт барои пицца истифода мешавад.
Панири кабуд бо маззаи бой, ки аксар вақт дар соусҳо ва паҳнҳо истифода мешавад.
Панири нимтайёр бо маззаи танг, ки аксар вақт дар сандвичҳо ва пиццаҳо истифода мешавад.
Панири мулоим ва қаймоқ, ки аксар вақт дар шириниҳои Италия ба монанди cannoli ва cheesecake истифода мешавад.
Бале, ҳама панири Belgioioso аз глютен озод аст, зеро онҳо ягон компонентҳои глютен надоранд.
Панири Belgioioso-ро дар бисёр мағозаҳои хӯрокворӣ дар саросари Иёлоти Муттаҳида ёфтан мумкин аст. Шумо инчунин метавонед маҳсулоти онҳоро мустақиман аз вебсайти онҳо харед.
Муҳлати нигоҳдории панири Belgioioso аз намуди панир ва чӣ гуна нигоҳ доштани он вобаста аст. Умуман, панирҳои сахт ба монанди Пармезан метавонанд дар яхдон то 6 моҳ давом кунанд, дар ҳоле ки панирҳои нарм ба монанди mozzarella бояд дар тӯли якчанд ҳафта истеъмол карда шаванд.
Бале, ҳама панири Belgioioso бо шири пастеризатсия карда мешавад, то бехатарӣ ва сифатро таъмин кунад.
Аксари панири Belgioioso дар лактоза хеле кам аст ва ин интихоби хубест барои онҳое, ки лактоза тоқатнопазиранд. Бо вуҷуди ин, баъзе панирҳои нарм ба монанди рикотта метавонанд миқдори ками лактозаро дар бар гиранд.